17/11 Tv4/Cmore play mm

2/11
Nu då vi gjort våran omläggning till det nya nätet så har vi i god tid rapporterat till Tv4 och Cmore mfl om att dom ska ändra i sina serverar till vårt nya.

Trots fler påtryckningar har dom inte fått tummen ur och fixat detta. Vi fortsätter ligga på dom men bollen är hos dom. Därför fungerar det inte att logga in på Tv4 och Cmore play för våra kunder.

Vi ber om ursäkt för detta och hoppas dom fixar detta så fort som möjligt.

7/11
Nu har en del ändrats och ska förhoppningsvis börja fungera närtid. Det finns däremot delar som är kvar och vi ligger på allt vad vi kan för att dom ska vakna till och få detta fixat.

17/11
Efter att vi fortsatt ligga på både Tv4/cmore mm och företagen som sköter deras play tjänster så har dom fortfarande inte löst det. Riktigt tråkigt hur handlingslösa dom är.

Vi har arbetat på en lösning för att få igång detta tills vederbörande har löst sina problem. Vi kan nu meddela att tillsammans med våran nya internetleverantör har vi fått till en lösning så det ska sedan i fredags 15/11 fungera.

Vi kommer fortsätta att ligga på dessa bolag så dom förhoppningsvis vaknar till och gör dom ändringar som dom behöver göra.