Telefoni

IP-telefoni innebär att ni har möjlighet att koppla in era telefoner till ert bredband för att ringa och ta emot telefonsamtal. Ni kan givetvis behålla ert gamla telefonnummer.

OBS! Om ni vill behålla erat gamla nummer så får ni inte säga upp erat nuvarande abonnemang.

Med fokus på flexibilitet och användarvänlighet har Egonet ett antal IP-telefonitjänster, som är anpassade till det moderna hemmets kommunikationsbehov. Tjänsterna och funktionerna är framtagna för ett ge er den bästa lösningen. Med våra webbaserade administrationsverktyg kan ni själva enkelt administrera ert abonnemang och era funktioner, t.ex. vidarekoppling.

Med Egonet:s IP-lösningar blir telefoni enkelt. Ni får:
• Samtalskostnaden på samma räkning som bredbandet
• Lägre kostnader
• Framtidssäker lösning med hög funktionalitet och kontinuerliga uppgraderingar av nya funktioner
• Flexibelt och användarvänligt administrationsverktyg
• Låg extern telefonitaxa via Egonet

Administrationsverktyget
I Egonets IP-telefoniabonnemang ingår tillgång till webbaserade verktyg för att själv kunna skräddarsy funktionen så att den blir individuellt anpassad för varje användare. Med hjälp av verktygen är det t.ex. möjligt att konfigurera sin röstbrevlåda eller att administrera och följa upp information/kostnad om ringda samtal.